A legmenőbb fali dekorációk

2016-05-26 16:03:35

Fogalmad sincs, hogy hogyan dekoráld úgy a falakat, hogy az ne legyen túlzó, ám mégis ámuljon el mindenki, aki látja? Összegyűjtöttük a legdivatosabb fali dekorációs ötleteket, hogy a falaknak többé ne kelljen üresen állniuk.

 

 

Biztos sokszor gondoltál már rá, hogy jó lenne egy kis design frissítés a lakásodban, de nem szeretnél színes falakat, hiszen a fehér a legjobb választás, ráadásul mázolni sincs kedved. A fehér a kis tereket nagyítja, minden bútor megy hozzá, egyszerű és nagyszerű, ez viszont nem jelenti azt, hogy például egy színes falhoz ne menne fali dekoráció. Ezekkel a letisztult elemekkel az unalmasnak tűnő nagy falfelületet azonnal egyedivé varázsolhatod. Ráadásul az egyik legolcsóbb módja annak, hogy újdonságot csempéssz a lakásba, és a szürke hétköznapjaidat is feldobhatod néhány egyszerű képpel és felirattal.

Feliratok, idézetek

A szomorú napokon vagy csak ha elfáradtál, az egyik legjobb módja, hogy azonnal magadhoz térj! Az idézetek motivációt biztosítanak, erőt adnak majd a legpocsékabb napjaidon is, amikor azt hinnéd, hogy rosszabb már nem lehet, de természetesen lehetnek olyan szövegek vagy feliratok is, amik megmosolyogtatnak, esetleg egy idézet a kedvenc filmedből. A lényeg, hogy olyat válassz, ami pozitívan befolyásol. Nem muszáj hosszúnak sem lennie, sőt akár egyetlen jelentőségteljes szó is elég lehet! Különböző betűtípusokból választhatsz, hogy megtaláld a számodra leginkább megfelelőt, mert esztétikailag ez is fontos. Figyelj a részletekre!

Festett képek, ikonok

Ez már nagyobb kézügyességet igényel, tehát ha nem rendelkeznél vele, akkor érdemes lehet megkérned valakit, hogy segítsen. Ha attól tartanál, hogy helyből ráfestenek a falra, akkor nem kell megijedned. Először ceruzával megrajzolják a kívánt képet, majd jöhet a festék és szépen óvatosan felviszik a színeket az ecset segítségével. Még felrajzolás közben eldöntheted, hogy tetszik-e a kép és változtathatsz rajta. Érdemes lehet az interneten böngészni, ha még nincs meg a konkrét ötleted.

Öntapadós elemek

Manapság már az öntapadós díszítő elemek között is találni nagyon szépeket. Lehet sima falmatrica, de akár 3 dimenziós, a falból kiemelkedő változatok mellett is dönthetsz, az pedig, hogy hova helyezed el, már tényleg csak a képzeleteden múlik, akár a plafonra is kerülhetnek.

 

 

Minták

Rengeteg olyan szobát látni, ahol nem foglalkoznak azzal, hogy ecsettel vigyék fel a képeket, hanem fognak egy sablont és festékfújóval felviszik a kívánt mintát. Szerencsére rengeteg lehetőség közül választhatsz, például a rácsos változata nagyon felkapott, érdemes lehet kipróbálni, ezek lehetnek erősebb színűek is. Ha a szobádban van festett falfelület illetve tapéta rész is, akkor ez a kettős megoldás igazán jó választás lehet.

Reméljük, hogy ötleteinkkel megtalálod a számodra leginkább megfelelő fali dekorációt, hogy még inkább különlegessé tedd otthonodat!

Csiszolási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél

Bútorgyártási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél