A legolcsóbb lakásdekorációs megoldás, ami látványos is egyben

2016-06-28 16:00:07

Szeretnéd, ha lakásodban minden kiegészítő és dekoráció passzolna egymáshoz? Az otthonod feldíszítésének számos módja lehet olcsótól a méregdrágáig. Segítünk választani!

 

 

Amennyiben nem vagy túlságosan ügyes kezű, bizonyára a boltban beszerezhető megoldások hoznak inkább lázba. Az egyik ilyen és talán legkedvezőbb árú megoldás a gyertyák beszerzése, amiknek ráadásul a lakás bármely pontján helye lehet. Akár illatosított, akár illatmentes gyertyákat is használhatsz, a lényeg, hogy számodra meglegyen a komfort érzete, otthonként tekints a lakásodra, amelyben szeretsz lenni.

 

Gyertya a fürdőszobában

Mindenkinek eszébe jutott már, hogy egy hosszú nap után, milyen kellemes érzés venni egy fürdőt, és kipihenni a nap fáradalmait a kádban. Ha szeretnéd fokozni a hangulatot, gyújts gyertyát, és merülj el a gyertyafényben, akár egy könyv vagy magazin társaságában. A hatás érződni fog, a fürdő után nyugodtan és kellemesebb légkörben állhatsz neki az otthoni teendőknek. Nem utolsó sorban pedig a gyertyák jól mutatnak a kád szélén, vagy a mosdókagylón is. A lényeg, hogy meglegyen az összhang a fürdőszoba berendezésével. Fontos figyelni az apró részletekre is.

 

Hálószobai romantika

A hálószoba különleges terület mindenkinek az életében, nem mindenkit engedünk be szívesen. Ha azonban van kivel megosztani a hálót és egy kis romantikázásra vágysz, lepd meg kedvesedet egy kis gyertyafénnyel, amely biztosan elnyeri majd tetszését. Azonban a hálószobában is illeszkednie kell a gyertyáknak stílusban szoba többi részéhez, hiszen a harmónia a legfontosabb az otthonodban. Színben, méretben és formában is fontos, hogy beleilljen a környezetébe a dekoráció.

 

Nappali dekorálása gyertyákkal

Talán a nappali az a terület a lakásban, amelyet a legtöbbet használ a család, valamint a vendégeket is ebben a térben fogadja mindenki. A nappaliban is fontos az összhang és a harmónia, érdemes odafigyelni arra, hogy mi passzol a térbe és mi nem. Ne válasszunk olyan dekorációt, ami már túl sok lenne. Ha gyertyákkal dekoráljuk a szobát, akkor is mindenre oda kell figyelnünk. A színekre, a formákra, a mennyiségre. Ne vigyük túlzásba a gyertyák elhelyezését sem, néha a kevesebb több. A gyertyákkal azonban megteremthetünk egy olyan dekorációt, amelyet akár változtathatunk is, amikor csak kedvünk tartja. Formája és színük variálható, így mindig vihetsz egy kis újdonságot a lakásba.

 

Gyertya, mint konyhai és étkező dekoráció

Azt gondolod, hogy a konyhában és az étkezőben értelmetlen a dekoráció? Ez nem így van! Ezeket a helyiségeket is feldobhatod pár gyertyával, amitől sokkal otthonosabbnak tűnik majd a tér. Főzés közben vagy akár a vacsoránál is kellemes hangulatot teremthet egy-két gyertya, és adott esetben az étel elkészítése során felszálló kellemetlen szagokat (például az olaj szagát) is el tudjuk feledtetni az illatos mécsesekkel. Az étkezőasztal dekorálására is alkalmasak a különböző stílusú gyertyák. Kombinálhatod is a kisebbeket a nagyobbakkal, az asztal közepére helyezett darabok pedig mindig kifinomult stílust sugallnak majd.

 

Összességében tehát a gyertyákat a lakás szerves részévé tehetjük azzal, hogy a helyiségeket dekoráljuk velük, de fontos, hogy ne essünk át a ló túloldalára. A kifinomultságot, a harmóniát és az összhangot mindig tartsd szem előtt, a tűzveszélyre pedig kiemelten figyelj!

Csiszolási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél

Bútorgyártási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél