A tökéletes kényelem

2015-10-30 08:18:16

Ha a tökéletes kényelemre vágyunk, akkor nem hiányozhatnak az otthonunkból a fotelek. Ezek a rendkívül praktikus bútorok minden nappalinak és olvasó saroknak remek kiegészítői. Ezek között ma már egyre elterjedtebbek a TV-fotelek, amelyek közös jellemzője, hogy beépített lábtartóval rendelkeznek.

A foteleknek ma már megannyi fajtája létezik, amelyek mind a tökéletes kényelmet hivatottak szolgálni. Nekünk csupán annyi dolgunk van, hogy kiválasszuk a legszimpatikusabbat, és élvezzük a nyugalmas pihenést. De mégis milyen típusai vannak a foteleknek? Milyen választási lehetőségeink vannak?

A hintáztatható

A lábtámasszal rendelkező TV-fotelek egyik típusának beépített mechanizmusa lehetővé teszi a hintázás. Ez a tökéletesen kiegyensúlyozz darab már a legkisebb erő hatására is „elindul”, és a zajtalan működésének köszönhetően biztosítja a teljes ellazulást. Mivel ezek mindkét irányba mozognak, ezért nem érdemes falnak támasztani őket.

A forgó és hintáztatható

A TV-fotelek különlegesebb típusa még nagyobb mozgástérrel rendelkezik. Ennek mechanizmusa már nemcsak a hintázást, de a forgást is lehetővé teszi. Így a kényelmes pozícióban akár a televízió, akár a mesés panorámát kínáló ablak felé is fordulhatunk. Mivel a fotel mozgatása rendkívül könnyű, ezért bátran választhatunk idő közben másik elhelyezkedést.

A felállást segítő

Ez a speciális kialakítású fotel mindazoknak remek választás, akik a lendületes felállásra vágynak. A beépített rendszernek köszönhetően a motor elindulásával a fotel megemelkedik, és enyhén előre dől. Ez a remek megoldás kiváló választás mindazoknak, akik nehezebben mozognak, de még így is a tökéletes kényelemre vágynak.

A masszázs

Ebben a típusban már minden megtalálható, ami a nagyszerű kényelmet szolgálja. A lábtartón és a forgó megoldáson felül a háttámlába és az ülőfelületbe beépített masszázs funkció is található. Éppen ezért bármikor elérhető a könnyed és pihentető ellazulás.

A fotelek között kitűnnek ezek a tökéletes kényelmet ígérő típusok, amelyek mindenki számára a nyugtató pihenést tartogatják. A beépített funkcióknak köszönhetően mindegyik fajta nagyszerű választás, bármelyik otthon tökéletes kiegészítője.

Csiszolási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél

Bútorgyártási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél