Befőttes üvegekből exkluzív enteriőr styling elemek

2017-04-04 12:36:44

Messze még a befőzési szezon, de ha már kéznél vannak az üvegek, akkor egy részét nagyszerű lakásdekorként is felhasználhatod. Számtalan szuper kis kincs gyártható az üvegekből, most mutatunk neked pár pofon egyszerű ötletet.

 

 

Mindössze pár befőttes üvegre és néhány otthon is megtalálható vagy könnyen beszerezhető kiegészítőre lesz szükséged, amivel pillanatok alatt varázsolhatsz egyedi dekort lakásodba.

Instant hangulatfény üvegbe zárva

A legtöbb bútor, lakásfelszerelés és „kacatos” boltban fillérekért vásárolhatsz ceruza elemmel működő égősorokat. Ha egy szép üvegbe beletuszkolod a fényfűzért, azonnal kész az instant kerti vagy asztali hangulatlámpa. Bármilyen falikonzolra vagy szögre akasztva, némi selyemvirág vagy textil dekorral csodás fali lámpa díszt készíthetsz pillanatok alatt.

 

 

A fürdőszoba új ékességei

Gyakorlatilag az összes kisebb fürdőszobai tárolódat lecserélheted festett befőttes üvegekre. A lyukas tetejű fedőkbe pedig könnyen beleilleszthetőek a folyékonyszappan pumpás adagolói, így lehet egyedi tartód. De te magad is könnyen méretre vághatod a lyukat egy pengés kés, snitzer segítségével. Egy szép pasztellszínű festékkel pedig bámulatos lesz a végeredmény! 

 

 

Rusztikus konyhai tároló

Időnkét a konyhai tárolóinkat is érdemes lecserélni, de ha nem akarsz rájuk súlyos összegeket költeni, elég csak pár nagyobb üveg egy kis festék és némi spárga, és máris rusztikus konyhai eszköz tartód van. Tisztításuk egyszerű, és csodásan mutatnak bármilyen stílusú konyhában. 

 

 

Asztali sziklakert

Varázslatos kis mikroélővilágokat hozhatsz létre pillanatok alatt, kaktuszfélékből, kövirózsából, az üvegek aljára használhatsz dekorhomokot is, vagy színes dekor elemeket. Egy ilyen csecsebecse képes teljesen új hangulatot kölcsönözni az asztaloknak, szuperül feldobja az ablakpárkányt vagy lépcsőknek is izgalmas dísze lehet.

 

 

Egyszerűen nagyszerű – letisztult elegancia

A legletisztultabb és egyben legegyszerűbb befőttes üveges trükk, ha hatalmas padlómécsest készítesz belőlük. Vásárolj pár nagyméretű fehér szálgyertyát, fogj egy csomag rízst vagy dekorhomokot, válaszd ki a legnagyobb befőttes üveget, ami a kezed ügyébe kerül és készítsd el a meghitt borozós tavaszi esték kültéri vagy beltéri hangulatvilágítását.

 

Csiszolási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél

Bútorgyártási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél