Kandalló melletti meghitt pillanatok

2016-12-13 10:34:33

Azzal, hogy hamarosan itt a karácsony, nem csak az ünnepi hangulat, hanem a mínuszok is megérkeztek. Melegen fel kell öltözni, ha az utcára megyünk, és a lakásban is megfelelő hőmérsékletet kell teremtenünk ahhoz, hogy ne fázzunk meg.

 

 

A legjobb és leghangulatosabb lehetőség a kandalló beépítése, amely egészen más meleget fog adni a lakásnak, mint az átlagos fűtés, legyen az radiátoros vagy akár padlófűtés.

A kandallóknak azonban nem csak az az előnye, hogy melegebbet ad rövidebb időn belül, és tovább meg is tartja a kívánt hőmérsékletet a szoba, hanem az is, hogy kellemes atmoszférát teremt a helyiségbe. Az egész család és a barátok is szívesen töltik majd itt a szabadidejüket, de akár egyedül is nagyobb kedvvel kucorodsz majd be elé.

 

 

A téli hidegben egy pokrócba burkolózva, meleg teával a kezedben a kandalló tüzét nézve olyan élményeket szerezhetsz, amelyekre máshol nem lenne lehetőséged. A kikapcsolódás ezen formáját töltheted aktívan, vagy passzívan is, olvashatsz pihenés közben, ezzel tréningezve agyad, vagy csak fekhetsz a melegben és figyelhetsz önmagadra és gondolataidra.

A lényeg, hogy Te jól érezd magad a lakásban, így a saját igényeidnek megfelelően alakíttasd ki a designt. Lehet körülötte ülőke, mellette fotel vagy kanapé, a lényeg, hogy olyan helyre kerüljön, ahol könnyen oda tudsz ülni a közelébe, hogy a kinti hidegek ellenére se fagyoskodj bent a lakásban.

 

 

Érdemes a kandalló köré egy kis kuckót kialakítanod magadnak, ahol csak azt teheted, amihez kedved tartja. Hidd el, a karácsony előtti őrületben is jót fog tenni néha elvonulni a világ elől és bebújni a melegbe egy könyvvel, amit már régen el akartál olvasni.

Csiszolási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél

Bútorgyártási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél