Különleges megoldások – különleges otthonokba

2015-10-13 17:32:17

A nyitott polcok igazán sokoldalú megoldást kínálnak a legkülönfélébb tárolásra. Az elhelyezésnek köszönhetően felhívják a figyelmet a mesés könyvekre és a gyönyörű dísztárgyakra egyaránt. Ezek megfelelő kiegészítői az összes helyiségnek, amelyeket még hangulatosabbá tehetünk az egyedi megoldásokkal.

A polcok rengeteg lehetőséget kínálnak, bármilyen formában, méretben és kivitelezésben megálmodhatóak. Ma már a megalkotás is egyszerűen megoldható, hiszen megannyi szakember ért a fa tökéletes megmunkálásához, sőt, egyes ötleteket mi magunk is megvalósíthatunk. Így tehát az álom könnyen valósággá válhat. Íme néhány ötlet, amelyek biztosan különlegessé tesznek minden otthont.

Ajtóból polc

A régi megunt faajtókat könnyen át lehet alakítani sarokpolcokká. Függőlegesen szétvágva, vízszintes elemekkel kiegészítve máris kész a szoba egyedi kiegészítője. Természetesen könnyen a helyiség stílusához igazíthatjuk, hiszen bármilyen színűre lefesthetjük.

Lengő megoldás

A lengő polcok kialakításához csupán néhány deszkára és madzagra van szükség. Ezeket tetszés szerint állíthatjuk, akár még időközben is változtathatjuk. Nem kell mást tennünk, csak megfelelően rögzítenünk egymáshoz a darabokat, így megalkotva az egyedi és hangulatos fali polcot.

Fiók a falon

A lomtalanítás során kidobásra szánt fiókokat inkább tegyük a falra, így igencsak egyedi és remek megoldást készíthetünk. A szépen lefestett, és megfelelően díszített fiók polcként is funkcionálhat, csak annyi a dolgunk, hogy biztonságosan rögzítsük a falra.

Újratervezett bútorok

A régi kisasztalokból és székekből szintén nagyszerű polcot készíthetünk. Vágjuk őket ketté, illesszük egymás fülé és rögzítsük a falra. Így könnyedén létrehozhatjuk az egész falat betöltő polcrendszert, amit kedvünk szerint festhetünk és alakíthatunk.

A különleges megoldásoknak csakis a fantázia szabhat határt. Ma már megannyi lehetőség kínálkozik, hogy a legnagyszerűbb polcot készíthessük el. Ennek köszönhetően könnyen egyedivé tehetjük az otthonunkat, így elvarázsolva minden egyes látogatót.

Csiszolási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél

Bútorgyártási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél