Szilveszteri hangulat a lakásban

2016-01-04 08:28:59

Az év utolsó napjának közeledtével egyre többeknek válik biztossá az esti programja. Van, aki elutazik, van, aki szórakozóhelyre megy, de olyanok is vannak, akik együtt töltik az időt valakinek a lakásán. De milyen bútorokra lehet szükség egy szilveszteri otthonban? Íme két lehetségeseset.

Egy táncos házibuli

Elsőként vegyünk példának egy olyan összejövetelt, amely a házibuli klasszikus értelmében zajlik. Ínycsiklandozó ételekkel, finom italokkal, zenével és egész estés tánccal. Milyen bútorokra van szükség egy ilyen esetben?

  • Asztal

Természetesen kell egy olyan hely, ahova le lehet pakolni a poharakat, italokat, ételeket. Erre tökéletesen megfelel egy asztal, ami egyébként is van a lakásban. Az előkészületek során nincs másra szükség, csupán ennek elhelyezésére, és a rá kerülő kellékekre.

  • Lámpa

A házibuliban is szükség van a megfelelő világításra, amihez elengedhetetlen a lámpa. Persze külön jó, ha ezzel kiváló hangulatvilágítást is el lehet érni.

  • Karnis és könyöklő

Ezek a kiegészítő kellékek kiváló színterei lehetnek a dekorációnak, amelytől még jobb hangulatú lehet a szilveszteri buli.

  • Néhány szék

Szükség lehet néhány székre is, hogy akik éppen nem táncolnak, azok valahová leülhessenek beszélgetni.

  • Táncparkett

Ugyan ez nem bútor, de a szobában található kiegészítők elpakolásával készíthetjük elő a terepet. Ha a házibuli főleg a táncról szól, akkor minél nagyobb területet kell szabaddá tennünk.

Egy nyugodt este

Másodszorra gondoljuk át, hogy mi kellhet egy csendes, szilveszteri összejövetelhez. Ennek lényege, hogy néhány jó barát együtt töltse az utolsó estét, de nem tánccal. Hanem inkább társasjátékokkal, beszélgetéssel vagy akár az elmúlt év közös fényképeinek átnézésével.

  • Ülőhely

Ebben az esetben több székre, kanapéra, vagy esetleg ülőgarnitúrára van szükség, hogy a vendégek kényelmesen helyet foglalhassanak.

  • Asztal

Ebben az esetben is szükség van egy asztalra. Ezen egyrészt elhelyezhetőek az ínycsiklandozó falatok és italok, valamint ez lehet terepe a közös játéknak is.

Csiszolási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél

Bútorgyártási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél