Tavaszi hangulat a lakás bármely pontjára

2017-03-22 12:22:53

A téli szürkeség után jól esik bemenni egy olyan lakásba, ahol színek varázsolnak el. A színekkel nem csak tavaszi hangulatot, hanem mosolyt is csempészhetünk otthonunkba!

 

 

Több módja is lehet annak, hogyan színesítsük az egyes szobákat, mindenhova más és más megoldás szükséges a megfelelő eredmény elérése érdekében.

 

1.Virágok

A nappaliban a kis szekrényen lévő dísztárgyak között néhány szál tulipán jól mutat és a csinos kaspóba helyezett hagymás jácint is máris üde, friss illattal telíti meg a levegőt.

2.Fűfejek

A fűfejek azonnal visszarepítenek a gyerekkorba, és tényleg felvidítanak, ahogy reggelente ellenőrzöd a hajnövekedésüket. A friss zöld látványa minden pénzt megér.

Fűfejet bármelyik hipermarketben vásárolhatsz, de még jobb, ha saját kezűleg készíted el. Egy régi harisnya, egy kis faforgács és persze fűmag szükséges hozzá. 3-4 nap múlva már meg is jelennek az első „hajszálak”.

 

 

1.Faágak

Néhány gyümölcsfa ágát is vízbe teheted. A meleg lakásban hamar virágba borulnak, és rögtön tavaszi hangulattal árasztják el a környezetet. A gyümölcsfa mellett a barka vagy az aranyeső ágát is nevelgethetjük, bár túl sokáig nem tartanak sajnos.

2.Pasztellszínek

Ezek a finom árnyalatok remekül kombinálhatók egymással, felfrissíthetjük velük a lakás fáradtabb sarkait, hatásosan feldobhatjuk a megszokott dekorációt.

3.Mintás textilek

Érdemes lecserélni a díszpárnák huzatait, esetleg eltenni a vastag, nehéz takarókat és a könnyedebb, színesebb darabokat előkeresni. Ha lehetőség van rá, akkor a függönyöket, sötétítőket is cseréljük szintén fényzáró, de vidám árnyalatúakra, hiszen ezzel igazán jól fel lehet dobni a szobákat.

 

Ne hagyd, hogy a komor tél kihatással legyen a tavasz első napjaira is. Alakítsd lakásod berendezését és dekorációját úgy, hogy a tavasz apró sugallatát is magába foglalja és felvidítson, ahányszor csak hazaérsz.

Csiszolási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél

Bútorgyártási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél