Tedd többfunkcióssá a szobádat

2016-12-13 11:24:26

A garzonoknak megvan a maguk bája, csak meg kell tanulni kiemelni a pozitívumaikat. Ezt a legjobban térelválasztók segítségével teheted meg! Olyan egyedi ötleteket mutatunk, amelyek felhasználásával egyedivé és stílusossá teheted otthonodat.

 

 

Kis térből sajnos nem tudunk varázsütésre nagyobbat varázsolni, de azt sem kell érezned, hogy élettered egy szobára korlátozódott. A megfelelő elszeparáltsághoz csak a testreszabott dolgokra van szükséged, így elkülönített részeket kaphatsz.

1. Okosodva válassz teret

A szójátéktól eltekintve ez tényleg egy okos megoldás. A könyvespolcok több szempontból is praktikusak lehetnek. Elkülönítenek részeket és nem foglalnak felesleges helyet, hiszen amúgy is szükséged lehet rájuk könyveid miatt. Természetesen a polcokon tárolhatsz dobozokat, mécseseket és egyéb tárgyakat, hogy otthonosabb elrendezést nyújtson a végeredmény. 

 

 

Amennyiben egyedileg kivitelezett polcra vagy polcrendszerre van szükséged, ami tökéletes passzol a helyiségbe, fordulj hozzánk bátran!

2. Dzsungel a lakásban

A legtöbb lakásban a virágok tartása egyfajta hobbi, de gondoltál már valaha arra, hogy tereket válassz el egymástól a segítségükkel? Ha még nem, akkor az alábbi kép láttán biztosan megjön majd a kedved! Egyszerre érzed magad a természethez közel. Legyen tél vagy nyár, a zöld élőlények segítségével kialakíthatod a saját oázisod

 

 

3. Paravánok nem csak öltözködéshez

A paravánok évezredek óta szolgálják a takarást, és védelmet nyújtanak a kíváncsi szemek elől. Egy jó paraván, míg anno az öltözködéshez nyújtott segítséget, addig ma már más funkciót is betölt. Nem kell, hogy mindig elől legyen össze is csukhatod, vagy kedved szerint áthelyezheted a szoba különböző pontjaiba. Választhatod az átlátszóbb fajtát vagy olyat is, ami mindent takar!

 

 

4. Függönyök a falból

Nem csak az ágyad köré teheted az áttetsző vagy éppen sokat takaró anyagokat. Egyszerű, de nagyszerű megoldás, főleg akkor, ha van otthon felesleges sötétítőszerű szöveted, ami kellően elfed mindent, amit csak szeretnél. Stílusos és bárhova felszerelheted, csak kampók kellenek hozzá. Válassz olyat, ami megy a lakásod berendezéséhez és kiemeli a számodra fontos részeket. 

 

 

A kis terek is lehetnek otthonosak, neked annyi a dolgod, hogy eldöntsd, mit hogyan szeretnél elrendezni, utána pedig jöhetnek a térelválasztó elemek, amikben mi is tudunk segíteni!

Csiszolási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél

Bútorgyártási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél