Térelválasztó bútorok: Megoldás a rossz elosztású lakások problémájára

2017-02-01 12:47:15

A lakások elosztása gyakran előnytelen. Vannak hatalmas helyiségek és szinte használhatatlanul picik, amiket lehetetlennek tűnik jól kihasználni, de tudunk megoldást!

 

 

A nagy alapterületű helyiségeket nehéz praktikusan és okosan használni, hiszen nincs sok értelme rengeteg bútort bezsúfolni, a tátongó üres terek pedig nem túl otthonosak. A kis szobák vagy egyterű lakások berendezése viszont sok szempontból jelenthet kihívást, alacsony négyzetméter számon nehéz minden szükséges életterületet kialakítani. Szükség van hálószobára, étkezőre, dolgozószobára, ha pedig gyerekek is vannak, akkor jó, ha van egy kis kuckó, ahol nyugodtan játszhatnak.

Mindegy, hogy melyik problémával küzdesz, az ideális megoldást a térelválasztó bútorok jelentik. Bármelyik lakberendezési boltban beszerezhetsz olyan darabokat, amik alkalmasak a feladatra, de ha a tökéletes opciót keresed, akkor érdemes lehet a méretre készült bútor verzióját választani, így az extra igények is könnyebben kielégíthetők.

Mindegy, hogy a nagy terekből kisebbeket, vagy a kicsikből okosabban kihasználhatót szeretnél varázsolni, ami mindkét esetben felmerülhet, az legnagyobb valószínűséggel a hálószoba kérdése. A jó hálószoba meghitt, megfelelően elkerített, privát helyszín, ahol épp úgy tudsz pihenni, mint a párodra koncentrálni. Ehhez arra van szükség, hogy az aktív élettértől megfelelően el legyen szeparálva. 

 

 

Gondolkozhatsz klasszikus polcos elemben, ami kicsit több fényt enged át és a teret is levegősebben hagyja, vagy esetleg olyan megoldásban, ami szinte már-már falként funkcionál és a pihenő részleget szinte teljesen leválasztja. Ezeknél olcsóbb megoldás, ha függönnyel különíted el az ágyat a helyiség többi részétől, de ebben az esetben az eredmény is teljesen más lesz.

 

 

Hasonló fejtörést okozhat, ha gyakran kell otthon is a munkával foglalatoskodnod, esetleg teljes munkaidőben otthon dolgozol. Ilyenkor a koncentráció fokozása, illetve az otthoni teendők – a szabadidő – és a munkaidő hármasának differenciáját is erősíti, ha nem ugyanott dolgozol, ahol lazítasz vagy eszel.

A javaslatunk ezúttal is a térelválasztóként funkcionáló bútorok, hiszen a praktikusságuk mellett meglehetősen impozáns látványt is biztosítanak. Nézd csak meg ezeket az opciókat itt:

 

 

Mindegy, hogy melyik megoldásra szavazol, a lényeg az, hogy az életterületed a lehető legkényelmesebb legyen, hogy te minél jobban érezhesd magad. Azonban, ha meghoztuk a kedved és érdeklődsz az egyedi bútorok iránt, fordulj hozzánk bizalommal!

Csiszolási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél

Bútorgyártási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél