Tippek az emlékezetes Valentin-naphoz, nem csak pároknak

2017-02-01 12:44:18

A szerelmesek ünnepén elsősorban mindenki a párkapcsolatban élőkre gondol, de miért ne merülhetnél el a szívecskékben akkor is, ha éppen egyedülálló vagy? Tippjeinkkel meghitt hangulatot varázsolhatsz az otthonodba, hiszen egy kis romantika, a szürke hétköznapoktól való elszakadás mindenkinek jár.

 

Valentin színek

A Valentin-nap hívei mindent megtesznek a tökéletes hangulat eléréséért, nem szabad azonban túlzásba vinni sem a színeket, sem a dekorációt. Ne csak a bikavadító pirosat használd, keverd inkább rózsaszín és fehér árnyalatokkal, de arannyal és ezüsttel is vegyítheted, hiszen ezektől csak ünnepibb lesz a légkör.

Gyertyák, gyertyák mindenhol

Néhány gyertya vagy mécses szinte minden háztartásban megtalálható, mégis csak a jeles alkalmakkor kerülnek elő, pedig olyan filléres dolgok, amikkel nagyszerű lelkiállapotot lehet varázsolni, mindössze pillanatok alatt. Mindegy, hogy a pároddal, egy barátoddal vagy egyedül töltöd a Valentin-napot, a kellemes gyertyafény sokat dobhat az estén, és segíthet az ellazulásban.

Tedd tele az éjjeliszekrényt, vagy épp a fürdőszobát, ahol megmártózhatsz a pihentető habokban, biztosan nem fogod megbánni. Az illatos darabokkal érdemes lehet óvatosan bánni, mert a különböző verziók keveredése kifejezetten kellemetlen is lehet, de ami még ennél is fontosabb, hogy soha ne hagyd az égő gyertyákat egyedül! Biztosan te sem örülnél, ha a tüzes hangulatot az értéktárgyaid bánnák.

 

 

Ágynemű

A hétköznapokban használt szetteket dobd most félre és szerezz be egy különlegesebb garnitúrát. Lehet selyem vagy szatén, piros, bordó, esetleg rózsaszín, a lényeg, hogy ne a szokásos darabokhoz nyúlj. Egyedül vagy a kedveseddel, nem számít, hiszen a lazítás mindenkinek kijár, és miért ne lehetne éppen ez a Valentin-napi program. Dőlj hátra és élvezd a hűvös anyag simogatását!

 

 

Finom falatok, apró meglepetések

Utolsó lépésként érdemes felkészülni néhány finom falattal, esetleg pezsgővel és kisebb-nagyobb ajándékokkal. Ezek olyan luxus dolgok, amiket önmagad is simán megengedhetsz néha. Szóval, ha épp nem vagy olyan szerencsés, hogy szerelmesen teljenek a napjaid, ennyivel is vidámabbá teheted a napot. Élvezd ki minden percét!

 

Csiszolási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél

Bútorgyártási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél