Ünnepekre hangolódva

2015-12-11 10:38:04

A karácsony elmaradhatatlan kellékei

Az adventtel kezdetét vette az ünnepi időszak is. A bevásárlóközpontokban megjelentek az ajándék után kutató vásárlók, akik szeretnének rátalálni a lehető legjobb meglepetésre. Azonban mindeközben nem szabad megfeledkezni az otthoni helyzetről sem, hiszen akadnak bútorok, amelyek elengedhetetlen kellékei az ünnepeknek. De mégis mik ezek?

Az előkészületek

A karácsonyra hangolódva egyre több kreatív dísztárgy kerül előtérbe. Elengedhetetlenül fontos, hogy ezeknek megtaláljuk a legjobb helyszínt, hogy így akaratlanul is mindig a közelgő ünnepre emlékeztessenek minket. Ehhez kiváló választás lehet a könyvespolc, az asztal, vagy a szekrény.

Az ünnep napján

Természetesen egy karácsonyi otthonból nem hiányozhatnak az alapvető „kellékek”, mint például a karácsonyfa, a szaloncukor és a vendégek. De milyen bútorokra van mindehhez szükség?
Az alacsony karácsonyfák számára kiváló választás egy asztalka, vagy sámli. Ezt gyönyörű és változatos terítőkkel díszíthetjük, hogy így a fa még szebb környezetet kaphasson. És így a fantasztikus meglepetéseket sem kell a földre tenni, hiszen bőven helyet kaphatnak a szaloncukros tál és a fenyőtalp mellett.
A vendégek fogadásához természetesen szükség lesz egy nagy asztalra, amelyet mindenki kényelmesen körbeülhet. Ehhez legjobb a szétnyitható változat, amely az év hátralevő részében összecsukva várhatja a következő ünnepet. Ehhez természetesen elengedhetetlenek a kényelmes székek, amelyeken a társasozás, az ebéd és a beszélgetés is kellemes.
Ne feledkezzünk meg a megfelelő kanapéról sem. Előfordul ugyanis, hogy nem várunk túl sok vendéget, és nem lesz szükségünk székekre. Így a könnyed ünnepi beszélgetésekhez, és a sütemények elfogyasztásához kitűnő választás lehet a kényelmes ülőgarnitúra és a fotel.
Hangolódjunk az ünnepekre az otthonunk díszítésével, és az ajándékok vásárlása közben ne feledkezzünk meg a szükséges bútorokról se. Így még bőven lesz időnk felkészíteni a lakást a karácsonyfa állítására és az érkező vendégekre.

Csiszolási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél

Bútorgyártási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél