Virágtartó a lakásban

2015-10-01 17:28:59

A növények zöldje, vagy a virágok színes kavalkádja az életet varázsolhatja otthonainkba. Éppen ezért nagyon sokan vásárolnak, vagy kapnak ajándékba ilyen „kiegészítőket”. Ezek elhelyezése pedig igazán meghitté teheti az egyes szobákat és nagyszerű összhangot alkothat a teljes lakásban. De hova tegyük a növényeket? Milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre?

Egyszerű és mégis nagyszerű

A növényeket könnyedén elhelyezhetjük a már meglévő helyekre. A szekrények polcai remek helyszínt biztosítanak a gyönyörű virágoknak, amik akár a könyvek mellett is megférnek. Nagyszerű választás lehet a falra szerelt polc is, amelyen az apró díszek mellett igazán jól mutathat egy apró kaktusz vagy liliom.

A középpontban

Amennyiben úgy véljük, hogy a növény megérdemli a figyelmet, akkor a szobában található dohányzóasztal lesz a tökéletes helyszín számára. Így mindig a középpontban tudhatjuk a virágot, ami frissességével és illatával remek kiegészítője minden helyiségnek. Legyen akár egyszínű zöld, akár változatosan színes; egyszerű vagy hatalmas levelekkel „díszített”, az asztalon minden esetben kiemelt helyet kaphat.

A sarok dísze

Ma már sok háztartási üzletben lehet beszerezni sarokpolcot. Ez a remek megoldás olcsó és egyszerűen felszerelhető. Könnyen díszíthetjük az unalmasnak vélt sarkokat vele, és akár a növényeket is elhelyezhetjük a tetejére. Így a szobában megbújva ugyan, de mindig jelen lesz az élet.

Külön építmény

A külön bútordarabként funkcionáló virágtartóknak ma már a legkülönfélébb változatait is beszerezhetjük. Ezek változatos kialakítása lehetővé teszi, hogy több növényt is elhelyezzünk rajta, hogy azok együtt alkossák meg a szoba legtökéletesebb kiegészítőjét. Legyen akármilyen színű vagy stílusú egy helység, biztosan találhatunk hozzá illő virágtartót. Amennyiben mégsem leljük meg a legjobbat, akkor lehetőségünk van készíttetni egy egyedi megoldást.

Kívül tágasabb

Bár a növények az életet jelenthetik a szobákban, nem minden esetben találjuk meg számukra a legtökéletesebb helyet. Azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy lehetőségünk van az ablakpárkányon is elhelyezni őket. Így ugyan az ablakon kívülre kerülnek, de minden esetben mesés kilátást biztosítanak majd. Amennyiben az időjárás túl hidegre, vagy roppant szélsőségesre fordulna, akkor pedig helyezzük a növényeket az ablakon belülre, és válasszunk a különböző remek helyszínek közül.

A növények életet csempésznek az otthonainkba. Legyen akármilyen egyszerű, vagy mesésen színes, minden esetben tökéletes kiegészítője minden stílusnak, minden helyiségnek.

Csiszolási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél

Bútorgyártási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél