Tájékoztató!


A koronavírus okozta járványveszély miatt, az Önök és Kollégáink biztonsága érdekében a következő kérésekkel fordulunk Kedves Vásárlóinkhoz!

  1. A torlódások, és a hosszabb várakozás elkerülése végett, a vásárolni kívánt termékek listáját, elsősorban e-mailban, ha ez nem megoldható, telefonon (ez esetben az összeállított rendelés pontosságárét nem vállalunk felelősséget) előre egyeztessék le kollégáinkkal, így mikor az áruért érkeznek, az már előre összekészítve fogja várni Önöket.
  2. A lapszabászati megrendeléseket, inkább e-mailban illetve a Korpus Line felületen adják le, a rendelésekkel kapcsolatos kérdéseiket telefonon tegyék fel Kollégáinknak.
  3. A lapszabászati termékek elszállításakor, egy órával az érkezés elött vegyék fel a kapcsolatot kollégáinkkal az anyag kiadás lerövidítése érdekében.
  4. A lapszabászati termékek kézi rakodásánál, kollégáink védelme érdekében, sajnos nem tudunk segítséget nyújtani. Az arra alkalmas járművekre gépi anyagmozgatással, a termékeket felrakjuk.
  5. Az esetleges kérdéseiket, inkább e-mailban illetve telefonon tegyék fel Kollégáinknak.
  6. Vásárláskor csak annyian tartózkodjanak az eladótérben ahány kiszolgáló pult található.
  7. Kérjük, az eladótérben a lehető legrövidebb időt töltsék.
  8. Az esetleges várakozás, ha az időjárás engedi elsősorban szabad levegőn és a többiektől megfelelő távolságot tartva történjen.


Az egészség megőrzése és a biztonsági szabályok betartása mindannyiunk közös érdeke.

Megértésüket Köszönjük!

Gamper Üzletház Kft.

Fontos információ

Csiszolási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél

Bútorgyártási technológia fejlesztése a Gamper KFT-nél