Gyártás

Amennyiben egy egyedi bútorral szeretne új arculatot adni, lakásának, Önnek nem lesz más dolga, mint kitalálni, pontosan milyen megoldásra vágyik, majd a beszerelés után gyönyörködni megújult otthonában . A tervezési és gyártási folyamat ideje alatt ,folyamatos kapcsolatot tartunk Önnel és igényeit, elképzeléseit maximálisan figyelembe vesszük.

A 3D-s látványterv elkészítését követően, a felmérés során is van lehetőség változtatásra, a helyszinen tanácsokkal, javaslatokkal segítjük abban, hogy leendő bútora minél praktikusabb, és használhatóbb legyen. A végleges egyeztetés után megkezdődik a bútorok legyártása. A gyártás során a bútorok ,üzemünkben összeszerelésre kerülnek, ez igény szerint megtekinthető ,így már otthonában való beszerelés előtt képet kap arról, hogyan is mutatnak majd új bútorai.

Az elemeket biztonságos csomagolásban a helyszínre szállítjuk, majd a gyártás utolsó lépéseként összeállítjuk új bútorát. Ennek során ügyelünk, a pontos beállításokra, illetve arra, hogy minél kisebb felfordulást okozzunk a helyiségben, így a munka utáni takarítás nem vesz igénybe hosszú időt. Így nyugodt szívvel ránk bízhatja a bútorkészítést, magasan képzett szakembereink mindennemű elképzelését megvalósítják. Önnek nem lesz más dolga, mint hátradőlni a kanapén, a munka végén pedig berendezni ,felöltöztetni új bútorát.