3D tervezés

Ha új bútorra vágyik, természetes, ha szeretné előre tudni, hogyan mutat majd az egyedi bútor lakásában, hiszen így nem érik kellemetlen meglepetések. Bosszantó, ha csupán a bútor beszerelése után, a helyszínen derül ki, hogy egy bizonyos megoldás nem volt praktikus, vagy egyszerűen nem tetszik. Ha most először, gyártunk Önnek egyedi bútort, érthető, ha nincs teljesen tisztában azzal, mely megoldások valóban működőképesek, és melyek azok, amelyek csak elméletben hangzanak jól.

Ha mi tervezzük meg, készítjük el és szereljük be bútorait, a csalódások elkerülése érdekében a bútorkészítés minden folyamatát ellenőrizheti, a tervezéstől az elkészítésig. A bútor kezdeti tervezéséhez egy befoglaló méretekkel ellátott vázlatra van szükségünk, mely alapján elkészítjük árajánlatát és 3 dimenziós tervezőszoftverünk segítségével méretarányos, látványtervet készítünk a leendő bútorról.

Ezen láthatja majd, az egyes bútorlapok hogyan illeszkednek egymáshoz, hogyan mutat a bútor egészben, illetve hogyan illeszkedik a helység adottságaihoz. A 3D-s terv megtekintése után jelezheti, ha valamin változtatna, illetve bátran felteheti a kérdéseit. A célunk az, hogy olyan egyedi bútort készítsünk önnek, amellyel teljes mértékben elégedett, és maximálisan kiszolgálja ön és családja igényeit. A 3D-s terv pedig abban segít, hogy a későbbiekben ne érjék csalódások, ne legyen szükség korrekcióra, és minél hamarabb birtokba vehesse lakása új díszét.