Gyártás menete

Az első lépéstől az utolsóig

Ha ránk bízza a bútorelkészítést, Önnek elég megálmodnia új bútorát; a többi a mi dolgunk. A folyamat első lépéseként meghallgatjuk az igényeit, és alaprajzot kérünk. Ez alapján részletesen megbeszéljük, hogyan tudnánk megvalósítani a kívánt bútort, illetve, olyan praktikus megoldásokat ajánlunk önnek, amelyekre esetleg nem gondolt.

3D-s terv és árajánlat

Majd 3D-s tervet készítünk az egyedi bútorról, hogy sokkal teljesebb képet kaphasson arról, milyen lesz konyhája új arca. Ezzel egy időben árajánlatot adunk: a szükséges típuselemek és alkatrészek árát egy automatikus program számolja ki, így biztos lehet benne, hogy minden olyan elem beépítésre kerül, amelyre szükség van; felesleges költségek viszont nem fognak szerepelni az árajánlatban.

Tervmódosítás és gyártás

Ha a terven változtatni szeretne, természetesen erre is lehetősége van: kérését, véleményét maximálisan figyelembe vesszük. Amennyiben elfogadja árajánlatunkat, a helyszini felmérés idején is van lehetőség módosításra, majd a végleges terv alapján megkezdődik az egyedi bútor legyártása. A gyártás végeztével a bútorkat,üzemünkben összeszereljük, és megtekínésünkhöz lehetőséget biztosítunk.

Kiszállítás és beszerelés

A bútorkészítés utolsó lépéseként a bútort szétszerelt állapotban a helyszínre szállítjuk, és gondoskodunk az összeszereléséről. Ezután önnek már nincs is más dolga, mint felöltöztetni lakása legújabb „lakóját”.