rauvisio

RAUVISIO brilliant / SR – Akrillaminát

A Rauvisio brilliant akrillaminát még hangsúlyosabbá teszi az aktuális bútortervezési és lakótér-kialakítási irányzatokat. A Rauvisio brilliant a ragyogó mélységi hatásának köszönhetően kiváltja a kiváló minőségű lakkozott elemeket a felület kialakítása során, és kiemelkedő formatervezést tesz lehetővé a függőleges bútorfrontok bevonásakor. A felületi anyagot számos termékelőny jellemzi: Az akrillaminát tartósan UV-álló – beltéri alkalmazások esetén bizonyítottan legalább 20 évig. Ráadásul a sokoldalú felület kiváló színminőséget és ragyogó hatást garantál, valamint minden szokványos famegmunkálási szerszámmal méretre szabható. További kialakítási mozgásteret biztosít az anyag egyszerű meghajlítása és lesarkítása, mivel az anyag szinte bármilyen formára alakítható.

Az új RAUVISIO brilliant SR változat esetén az exkluzív akrilfelület most már különösen ellenállóképes karcálló bevonattal, magas fényű és matt kivitelben is elérhető. A lakkozásnak köszönhetően a felület rendkívül ellenálló karcolásokkal és vegyi anyagokkal szemben.

A RAUKANTEX pro polimer fugamentes élzáró és az új megmunkálási eljárások kombinálásával a RAUVISIO brilliant esetén teljesen eltűnik a szokásos kerethatás.

A REHAU felületkonfigurátor segítségével gyorsan és egyszerűen megtervezheti és megrendelheti az egyedi méretű RAUVISIO brilliant lapokat akár már 1 darabtól is - hamarosan.

Az előnyök rövid összefoglalás

Előnyök a megmunkálás során:

  • faipari szerszámokkal megmunkálható
  • akár 60%-kal alacsonyabb gyártási költségek a lakkozott szerkezeti elemekhez képest
  • nagyobb kialakítási mozgástér a meghajlítás és lesarkítás révén
  • magasfényű marási rádiusz

Előnyök az Ön ügyfelei számára:

  • színtartó és UV-álló
  • egyszerű tisztítás

További előnyök a RAUVISIO brilliant SR esetén:

  • nagy karcállóság
  • egyszerű tisztítás
  • Soft Touch és ujjlenyomatmentes a matt felületeken
  • írni lehet rá táblafilccel

 

A fenntarthatóság garanciája

A RAUVISIO brilliant termékeink megfelelnek a fenntartható erdőgazdálkodást tanúsító PEFC szerinti integrált szállítási lánc követelményeinek – az erdőgazdaságtól kezdve egészen addig, hogy a fa alapanyagokkal összepréselt lapokat és szerkezeti elemeket kiszállítjuk az ügyfeleink részére.

 

 

Kínálat áttekintése

Egyedi elemek

Laminát (2800 x 1300 x 0,7 mm) Ellenhúzó réteg (nyomott, 2800 x 1300 x 0,6 mm)
A vékony akrillaminát PMMA- és ABS-rétegből áll, valamint nagy feszítőerőt garantál, amely elősegíti, hogy a felületek a megmunkálás után nyugalmat sugározzanak. A kifejezetten e célra kifejlesztett ellenhúzó réteg színben tökéletesen igazodik az akrillamináthoz. Az ellenhúzó réteg anyagvastagsága szavatolja a préselt lap kielégítő deformációmentességét.

Préselt elemek

Préselt nagy méretű lap (2800 x 1300 x 17/19 mm)
A préselt nagy méretű lap akrillaminátból, MDF-lemezből és színben hozzá illő ellenhúzó rétegből áll.

Változatok

Rauvisio brilliant

Karcálló bevonat nélküli, magasfényű akrillaminát.

 

Rauvisio brilliant SR

Karcálló bevonattal ellátott, magasfényű és matt akrillaminát.

A termékek áraiért tekintse meg kínálatunkat webáruházunkban.

Műszaki tájékoztató: