3D tervezés menete

Nézze meg új bútorát már a gyártás előtt

Ahhoz, hogy a későbbiekben ne érjék kellemetlen meglepetések a bútor-készítés során, célszerű leendő új bútorát már a beszerelés – sőt, még a gyártás – előtt megtekintenie, és ellenőriznie, hogy valóban olyan berendezés készül-e, amilyenre vágyott. Erre szolgál a 3D-s látványterv, melynek segítségével pontos képet kap arról, hogyan fog mutatni a kész bútor.

A látványterv elkészítése

Látványos 3 dimenziós tervező szoftverünkkel megtervezzük, és méretarányos látványtervvel szemléltetjük az Ön által megálmodott bútort. Így láthatja, pontosan hogyan mutat majd lakása legújabb dísze. Így felszínre kerülnek azok az esetlegesen kevésbé praktikus vagy esztétikus megoldások, amelyek elméletben jól hangzottak, de a gyakorlatban nem működnek; azaz utólag nem éri csalódás.

Helyszíni felmérés és árajánlat

A 3D-s tervet az ön igényei alapján készítjük el, és ez alapján adjuk meg kezdeti árajánlatunkat ,de a helyszíni felmérés során is egyeztetünk önnel, meghallgatjuk, időközben felmerült kérdéseit, elképzeléseit, ha szükséges, tanácsokkal és javaslatokkal látjuk el.

A terv módosítása

Az elkészült látványterven természetesen módosíthat, ha egészben látva a bútort úgy gondolja, valamit mégis másképp szeretne, mert úgy praktikusabbnak tartja, vagy épp csupán jobban tetszik. Elképzelései alapján módosítjuk a tervet, és csak azután indítjuk el a gyártás megtervezését és végrehajtását, ha ön mindennel elégedett.

Bútortervezés alapdíja:     25.000 Ft
Minden megkezdett óra: +15.000 Ft