Blog

5 meglepő dolog, amire egy létrát használhatsz

2016-05-26 16:09:29

A létra funkcióján nem kell sokat gondolkozni, arra való, hogy magasan lévő tárgyakat is elérj. Van azonban néhány olyan ötletünk, amire használhatod, és azon túl, hogy praktikus lesz, még jól is fog kinézni!

Bővebben >>

A legmenőbb fali dekorációk

2016-05-26 16:03:35

Fogalmad sincs, hogy hogyan dekoráld úgy a falakat, hogy az ne legyen túlzó, ám mégis ámuljon el mindenki, aki látja? Összegyűjtöttük a legdivatosabb fali dekorációs ötleteket, hogy a falaknak többé ne kelljen üresen állniuk.

Bővebben >>

Hogyan rendezzem be a gyerekszobát?

2016-05-26 16:00:21

A gyermekvállalás életünk egyik legnagyobb fordulópontja rengeteg felelősséggel, számtalan kérdéssel. Ezek közé tartozik a gyerekszoba kialakítása is, ahol elengedhetetlen a funkció, de természetesen szépnek is kell lennie. Segítünk!

Bővebben >>

Lakberendezési tippek kis lakásokhoz

2016-05-26 15:55:43

A hatalmas terek berendezéséhez sem árt némi jó ízlés, de aprócska lakások esetében ez halmozottan igaz. Éppen ezért adunk néhány tippet, amivel akár egy mini garzont is egyszerűen és stílusosan rendezhetsz be.

Bővebben >>

Az örök kérdés: kád vagy zuhanyzó legyen a fürdőszobában?

2016-05-03 11:53:33

Költözésnél, építkezésnél, felújításnál az egyik legnagyobb dilemma, hogy kád vagy zuhanyzó kerüljön-e a fürdőszobába. Vannak persze praktikus szempontok, mint a helyiség mérete vagy hogy merre néz a fürdőszoba, de mi inkább arra buzdítanánk, hogy saját igényeid, az életformád legyen a mérvadó. Adunk néhány tippet, hogy könnyebb legyen dönteni.

Bővebben >>

Idén nem jutsz el nyaralni? Teremts vakáció hangulatot a lakásban!

2016-05-03 11:48:11

Jön a legmelegebb évszak és egyelőre úgy néz ki, hogy idén is hőségre számíthatunk. Amennyiben te is azok közé tartozol, akik idén nem tudnak hosszabb időre üdülni menni, vagy éppenséggel már télen kifogytál a szabadnapok többségéből, akkor bizony nem árt felkészülni. 

Bővebben >>

Csináld magad lakásfelújítási tippek

2016-04-29 15:33:03

Néha mindenki vágyik egy kis változatosságra, igaz ez az otthonunkra is. Mindegy, hogy saját ingatlan vagy albérlet, sokat dobhat az ember hangulatán, ha akár csak egy icipicit is, de alakíthat a környezetén. Ráadásul, ha a változtatás nem érinti a szerkezetet, akár saját magad is bátran belekezdhetsz! Adunk néhány tippet, amikkel olcsón és gyorsan dobhatod fel otthonod stílusát.

Bővebben >>

Modern konyhák otthonosan

2016-04-29 15:24:16

A modern, letisztult konyha kifejezés sokszor negatív érzést válthat ki, mert sokan úgy gondolják, hogy ez személytelenséget is jelent egyben, sőt egyenesen a merevség érzetét kelti. A konyha megtervezéséhez már adtunk néhány tippet, most segítünk kicsit elszakadni az előítéletektől és meghozni a kedvet az igazán modern berendezéshez, amivel tényleg divatos lesz a helyiség.

Bővebben >>

Ha valami különlegest akarsz az otthonodba: Faragott kiegészítők - 1. rész

2016-02-22 16:15:30

A lakás/ház kinézete sok mindent elárulhat tulajdonosáról. Az ízlés az öltözködés mellett itt mutatkozik meg leginkább, a színek, formák, és a hangulat pedig mind mind árulkodó jelek, amelyekből következtetni tudunk az ott élők személyiségére.

Bővebben >>

4 anyag, amiből lámpabúra készülhet

2016-02-15 17:20:15

A lámpa a fény forrása, így természetesen több, mint fontos minden lakásban az elhelyezkedésük, és a kinézetük. Otthonunkban rengeteg helyen, sok féle formában találhatunk ilyen fényforrásokat, a plafonról csillár lóg, a falon - általában az ágy felett - falilámpák vannak, a sarokban, vagy a kanapé mellett pedig legtöbbször biztos ott egy állólámpa. De persze nem feledkezhetünk meg az asztali-lámpáról, mint dolgozószobánk lelkéről sem, sőt, sok helyen megtalálhatjuk a szekrénybe épített LED-es fénysorokat, vagy a hangulatvilágítás legaranyosabb kellékeit, a fényfüzéreket.

Bővebben >>