Blog

Így lehet tiéd a legpraktikusabb konyha

2016-09-06 15:31:27

A konyhai sürgés-forgásban könnyű balesetet szenvedni vagy egyszerűen megutálni az egész sütés-főzés dolgot. A megoldás azonban korántsem elérhetetlen, a titok nyitja abban van, hogy hogyan használod ki a teret és az egyes konyhai felületeket. Segítünk!

Bővebben >>

Őszi lakberendezési tippek

2016-09-06 14:05:37

Az ősz az egyik leggyönyörűbb évszak. Végre búcsút inthetünk az izzadásnak, de még túlságosan hideg sincs, a természet színei pedig bárkit elkápráztatnak. Amennyiben inkább otthonülő típus vagy, akkor sem kell lemondanod az őszi hangulatról, megmutatjuk hogyan csempészheted be az otthonodba.

Bővebben >>

Miért hasznosabb az őszi, mint a tavaszi nagytakarítás?

2016-09-06 13:54:46

A tavasz nagytakarítás fogalommá vált, de mi van a tavasz szembeszomszédjával, az ősszel? Gondoltad volna, hogy ilyenkor sokkal hasznosabb jó alaposan kipucolni a lakást. Nem? Máris mondjuk, hogy miért!

Bővebben >>

3+1 megfizethető tipp a luxus fürdőszobához

2016-07-26 10:48:39

A fürdőszobában töltött idő jelentősen hozzájárul a napi komfortérzet megteremtéséhez. Ahhoz azonban, hogy speciális, már-már spa hangulatot teremthessünk otthon is, látszólag mélyen a zsebünkbe kéne nyúlni, de ha az alapok rendben vannak, igazából filléres dolgokkal tehetjük luxus hangulatúvá a helyiséget. Mutatjuk hogyan.

Bővebben >>

Lakberendezési szélsőségek, amik tönkreteszik az összhatást

2016-07-26 10:44:08

Tudjuk, hogy nem minden fekete vagy fehér, de bizony vannak olyan lakberendezési bakik, amik közül legalább kettőt a legtöbben elkövetnek. Segítünk felismerni ezeket a hibákat és elkerülni a végleteket, hogy ennyivel is könnyebb dolgod legyen a stílusos otthon kialakításakor.

Bővebben >>

Kevés a hely? Ez a 4 dolog megmenthet a zsúfoltságtól

2016-07-26 10:41:11

Kis alapterületű lakást venni és fenntartani is kedvezőbb, ez logikus. A nehézség ott kezdődik, hogy pici helyre is gyakorlatilag ugyanannyi bútort és holmit kell bepakolni, mint ha kacsalábon forgó villában laknál. Kis lakásokra vonatkozó lakberendezési tippeket már olvashattál nálunk, de most mutatunk 4 olyan konkrét tárgyat, ami megmenthet attól, hogy túlságosan zsúfoltnak tűnjön az otthonod.

Bővebben >>

5+1 dolog, amit át kell gondolnod lakásfelújítás előtt

2016-07-26 10:21:32

Mielőtt belevetnéd magad a Pinterest táblák és bútorkatalógusok rengetegébe, van néhány dolog, amit érdemes alaposan megfontolnod, mielőtt lakásfelújításba kezdesz. Amennyiben így teszel, sokkal könnyebb lesz a realitások talaján maradni és nem lesz arra szükség, hogy az ábrándozás fellegeiből fájdalmasan rángasd vissza magad az olcsó megoldások közé. 

Bővebben >>

Nyugodt olvasás? Lehetséges!

2016-06-28 16:11:47

Ha szeretsz olvasni, tudod milyen az, amikor nem tudsz odafigyelni a történetre, mert mindig megzavar valami vagy valaki. Tégy ez ellen és alakíts ki magadnak egy olvasósarkot, ahol nyugodtan bele tudsz feledkezni a történetbe, mert nem zavar semmi és senki.

Bővebben >>

Meleg színek a nappalidba

2016-06-28 16:03:23

A nappali minden lakásban az a terület, ahol a család a legtöbb időt tölti. Itt néznek tévét, itt olvasnak, itt beszélik meg a napi teendőket, és a nap végén itt pihennek alvás előtt. Fontos helyszíne ez az életünknek, így érdemes úgy berendezni, olyan színeket használni, amelyek kellemes hangulatot teremtenek és komfortérzetet biztosítanak számunkra.

Bővebben >>

A legolcsóbb lakásdekorációs megoldás, ami látványos is egyben

2016-06-28 16:00:07

Szeretnéd, ha lakásodban minden kiegészítő és dekoráció passzolna egymáshoz? Az otthonod feldíszítésének számos módja lehet olcsótól a méregdrágáig. Segítünk választani!

Bővebben >>