Blog

3+1 megfizethető tipp a luxus fürdőszobához

2016-07-26 10:48:39

A fürdőszobában töltött idő jelentősen hozzájárul a napi komfortérzet megteremtéséhez. Ahhoz azonban, hogy speciális, már-már spa hangulatot teremthessünk otthon is, látszólag mélyen a zsebünkbe kéne nyúlni, de ha az alapok rendben vannak, igazából filléres dolgokkal tehetjük luxus hangulatúvá a helyiséget. Mutatjuk hogyan.

Bővebben >>

Lakberendezési szélsőségek, amik tönkreteszik az összhatást

2016-07-26 10:44:08

Tudjuk, hogy nem minden fekete vagy fehér, de bizony vannak olyan lakberendezési bakik, amik közül legalább kettőt a legtöbben elkövetnek. Segítünk felismerni ezeket a hibákat és elkerülni a végleteket, hogy ennyivel is könnyebb dolgod legyen a stílusos otthon kialakításakor.

Bővebben >>

Kevés a hely? Ez a 4 dolog megmenthet a zsúfoltságtól

2016-07-26 10:41:11

Kis alapterületű lakást venni és fenntartani is kedvezőbb, ez logikus. A nehézség ott kezdődik, hogy pici helyre is gyakorlatilag ugyanannyi bútort és holmit kell bepakolni, mint ha kacsalábon forgó villában laknál. Kis lakásokra vonatkozó lakberendezési tippeket már olvashattál nálunk, de most mutatunk 4 olyan konkrét tárgyat, ami megmenthet attól, hogy túlságosan zsúfoltnak tűnjön az otthonod.

Bővebben >>

5+1 dolog, amit át kell gondolnod lakásfelújítás előtt

2016-07-26 10:21:32

Mielőtt belevetnéd magad a Pinterest táblák és bútorkatalógusok rengetegébe, van néhány dolog, amit érdemes alaposan megfontolnod, mielőtt lakásfelújításba kezdesz. Amennyiben így teszel, sokkal könnyebb lesz a realitások talaján maradni és nem lesz arra szükség, hogy az ábrándozás fellegeiből fájdalmasan rángasd vissza magad az olcsó megoldások közé. 

Bővebben >>

Nyugodt olvasás? Lehetséges!

2016-06-28 16:11:47

Ha szeretsz olvasni, tudod milyen az, amikor nem tudsz odafigyelni a történetre, mert mindig megzavar valami vagy valaki. Tégy ez ellen és alakíts ki magadnak egy olvasósarkot, ahol nyugodtan bele tudsz feledkezni a történetbe, mert nem zavar semmi és senki.

Bővebben >>

Meleg színek a nappalidba

2016-06-28 16:03:23

A nappali minden lakásban az a terület, ahol a család a legtöbb időt tölti. Itt néznek tévét, itt olvasnak, itt beszélik meg a napi teendőket, és a nap végén itt pihennek alvás előtt. Fontos helyszíne ez az életünknek, így érdemes úgy berendezni, olyan színeket használni, amelyek kellemes hangulatot teremtenek és komfortérzetet biztosítanak számunkra.

Bővebben >>

A legolcsóbb lakásdekorációs megoldás, ami látványos is egyben

2016-06-28 16:00:07

Szeretnéd, ha lakásodban minden kiegészítő és dekoráció passzolna egymáshoz? Az otthonod feldíszítésének számos módja lehet olcsótól a méregdrágáig. Segítünk választani!

Bővebben >>

Az egyik leggyakoribb lakberendezési kérdés - Hogyan és hol tároljuk a cipőinket?

2016-06-28 15:57:02

Minden háztartásban problémaként merülhet fel a cipőtárolás. Hova tegyem a cipőmet, hogy ne legyen útban? Sose találom azt, amit felvennék? Miért az van mindig a gardrób legmélyén, amihez ma kedvem van? Rendszeres kérdések, nem csak nők részéről, amelyekre van válasz és megoldás!

Bővebben >>

5 meglepő dolog, amire egy létrát használhatsz

2016-05-26 16:09:29

A létra funkcióján nem kell sokat gondolkozni, arra való, hogy magasan lévő tárgyakat is elérj. Van azonban néhány olyan ötletünk, amire használhatod, és azon túl, hogy praktikus lesz, még jól is fog kinézni!

Bővebben >>

A legmenőbb fali dekorációk

2016-05-26 16:03:35

Fogalmad sincs, hogy hogyan dekoráld úgy a falakat, hogy az ne legyen túlzó, ám mégis ámuljon el mindenki, aki látja? Összegyűjtöttük a legdivatosabb fali dekorációs ötleteket, hogy a falaknak többé ne kelljen üresen állniuk.

Bővebben >>