Lapszabászat

Cégünk 2003-óta végez bútorlap szabászati tevékenységet, bútorelemek élfóliázását, formázását, széria és egyedi bútorok gyártását, valamint egyedi konyhák és akár komplett lakásbelsők, irodák legmagasabb szintű kivitelezését a tervezéstől a beszerelésig.

Nemcsak akkor fordulhat hozzánk, ha szakember kézbe szeretné adni bútorának elkészítését, az első lépéstől az utolsóig. Ha saját maga szeretne gondoskodni a konyha vagy akár más helyiség legújabb berendezésének elkészítéséről és beszereléséről, illetve már talált erre a feladatra egy ismerős, megbízható szakembert, tőlünk megrendelheti a szükséges alapanyagokat.

Több mit 200 -féle bútorlappal, tudjuk kiszolgálni raktári készletünkről, azonnal, így érdemes ellátogatnia hozzánk, és válogatni a legnagyobb gyártók termékei közül. Ha igényli, a készleten lévő egész ,vagy leszabott bútorlapokat, kedvező áron, házhoz is szállítjuk önnek. Zalaegerszegen és környékén ezt saját gépjárművel oldjuk meg, távolabbi vevőinkhez pedig futárcéggel szállítunk.

Amennyiben méretre vágott bútorlapra van szüksége, mindössze ki kell töltenie egy megrendelőlapot, üzletünkben vagy elektronikusan. Ezután, gyártáselőkészítő kollégáink elkészítik a szabástérképet a legoptimálisabb kihozatal érdekében .A kívánt bútorlap elkészítése után,máris hozzákezdhet új, egyedi bútorának elkészítéséhez.

A bútorlap szabást a legmodernebb számítógép vezérlésű HOLZMA táblafelosztógépünk, az élzárást BRANT élfóliázógépeink végzik, melyek a 0,4mm-es élfólia a 2mm-es ABS, illetve a 3mm-es fa élléc felvitelére is alkalmasak.

Hogyan dolgozunk? Ismerje meg a folyamatot.Kattintson ide.

Megunta a megszokott négyszögletes, vagy lesarkított formákat?

HOMAG CNC megmunkáló központunk erre a problémára is megoldást kínál! Bármilyen íves formát kimarunk, élzárunk vele.

Bútorlapszabást, élzárást, formázást, bármely nálunk vásárolt lapra vállalunk! Az elkészítési határidőt a lehető legrövidebb határidővel adjuk meg.

Töltse le megrendelőnket (Excel) és kitöltve küldje el, vagy hozza be hozzánk.

Várjuk szíves érdeklődését, részletesebb tájékoztatás miatt kérjük keressen minket elérhetőségeinken.

Reméljük, hogy hamarosan partnereink között üdvözölhetjük.