Lapszabászat menete

Minden szükséges elemet beszerezhet leendő konyhabútorához

Hihetetlen élmény először belépni lakásunk, teljesen új arcot kapott helyiségeibe. Hiába látta már leendő bútorát 3D-s látványterven, illetve a próba összeszerelés során készített fényképen – mégis csak élőben az igazi. Még nagyobb lehet az öröm, ha a bútort maga készíti el. Ha kellő gyakorlattal, szakértelemmel és a szükséges eszközökkel is rendelkezik, a saját kemény munkája során elkészülő új bútort minden egyes használatkor büszkeséggel szemlélheti.

Kész bútorlapok

Ahhoz, hogy a bútor praktikus és esztétikus legyen, illetve minden szempontból megfeleljen az igényeinek, nem elég a szakértelem és a megfelelő szerszámok – a szükséges alapanyagoknak és kiegészítőknek is kiváló minőségűnek kell lennie. Üzletünkben, bútorlapok széles választékával várjuk, amelyekből kedvére válogathat, és a kiválasztott terméket azonnal el is viheti .

Egyedi méretű bútorlapok készítése

Ha pedig a kívánt bútorlapot szeretné méretre vágatni, lapszabászatunkon azt rövid idő alatt  legyártjuk Önnek. Ehhez először szüksége lesz megrendelőlapunkra, amelyet vagy üzeltünkben, vagy honlapunkon található megrendelőn tölthet ki, és ezután személyesen átadhatja, vagy elküldheti e-mailben.Ezután gyártáselőkészítő kollégáink elkészítik a számítógépes szabástérképet, mely garantálja a legoptimálisabb kihozatalt.